Bacalureat francofon la clasa bilingvă franceză
     

Liceul nostru a inaugurat, pe data de 6 Octombrie 2008, intrarea in randul celor 24 de licee din tara noastra ce vor sustine un bacalaureat francofon.
  In prezenta atasatului serviciului de cooperatie si actiune culturala de la Ambasada Frantei, dl. Laurent Attal, a d-nei inspectoare generale Liliana Preoteasa de la ministerul de resort si a d-nelor Micaela Judele si Vasilica Diaconu, inspector general adjunct la Inspectoratul Scolar al Judetului Brasov, precum si a d-nei Magdalena Man, inspectoare de limba engleza si franceza, a avut loc dezvelirea placutei ce atesta acest fapt. La ceremonie au participat toti elevii celor patru clase bilingve din liceu.
  In anul scolar 2008/2009 elevii clasei a XI-a bilingve franceza vor sustine prima etapa a bacalaureatului francofon ce consta intr-un proiect pluridisciplinar in intocmirea caruia elevii vor fi indrumati, pe langa profesorii lor de la disciplinele stiintifice, si de un profesor stagiar francez, Jeremy Sorillo, prezent si el la acesta festivitate.